Image placeholder

Descriere

Daca va doriti o evadare la munte intr-un apartament linistit, cald si discret unde sa va relaxati cu adevarat la noi gasiti locatia ideala.

Punem la dispozitia dvs apartamente cu o priveliste asupra muntilor Bucegi si implicit asupra Crucei Caraiman,impresionanta.Tinem sa precizam ca toate apartamentele au balcoane generoase asfel incat turistii sa poata admira privelistea asupra muntilor.

Locația centrală excepțională a apartamentelor GOLDEN ROSE vă permite să ajungeți pe jos in centrul orasului si in punctele de interes ale statiunii BUSTENI. În ciuda locației centrale, apartamentele se află într-un mediu absolut liniștit.

Toate apartamentele sunt in vile independente,cu arhitectura tipic montana, ce se află într-un cadru natural deosebit, la poalele munților Bucegi, într-una din cele mai populare stațiuni montane de pe Valea Prahovei: Bușteni

Monumentele naturale Cascada Urlătoarea, Babele, Sfinxul din Bucegi, Grupul Bătrânilor se află în preajma orașului. Tot în zonă se află rezervațiile naturale Parcul Național Bucegi, Poiana Crucii, Babele, cu acces direct prin Telecabina Bușteni-Babele.

Pentru turiștii care nu caută neapărat drumețiile montane, există obiective turistice în zona stațiunii:

  • Casa scriitorului Cezar Petrescu - construită în 1918 (arhitectură tradițională); în prezent aici este amenajat Muzeul Memorial Cezar Petrescu.
  • Castelul Cantacuzino (Bușteni) - construit în anul 1910 de către Gheorghe Cantacuzino.
  • Biserica Domnească - construită în anul 1889, ctitorie a regelui Carol I și a reginei Elisabeta, se remarcă prin arhitectura deosebită, dotările interioare (icoanele din interior sunt originale fiind pictate Gheorghe Tattarescu) și vechimea sa.
  • Mănăstirea Caraiman - o mănăstire de călugări ce poartă hramul „Înălțarea Sfintei Cruci” și care este amplasată într-un cadru mirific chiar la poalele muntelui Caraiman.
  • Monumentul „Ultima Grenadă” - a fost ridicat în anul 1928 și este dedicat eroului caporal Constantin Mușat.